Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/7369
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Mai Oanh | vi |
dc.date.accessioned | 2014-01-21T10:02:59Z | - |
dc.date.available | 2014-01-21T10:02:59Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/7369 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.relation.ispartofseries | Pháp lý, số 7; tr. 17-19 | vi |
dc.subject | Pháp lý | vi |
dc.title | Văn bản pháp luật quản lý an toàn thực phẩm: Nhiều về số lượng, yếu về chất lượng | vi |
Appears in Collections: | Tạp chí Pháp lý |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
000000CVv220S7V22009017.pdf | 174.26 kB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.