Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/7369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Mai Oanhvi
dc.date.accessioned2014-01-21T10:02:59Z-
dc.date.available2014-01-21T10:02:59Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/7369-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesPháp lý, số 7; tr. 17-19vi
dc.subjectPháp lývi
dc.titleVăn bản pháp luật quản lý an toàn thực phẩm: Nhiều về số lượng, yếu về chất lượngvi
Appears in Collections:Tạp chí Pháp lý

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv220S7V22009017.pdf174.26 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.