Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/17784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Thu Lan | vi |
dc.date.accessioned | 2014-06-04T12:11:47Z | - |
dc.date.available | 2014-06-04T12:11:47Z | - |
dc.date.issued | 2004 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/17784 | - |
dc.description | Hà Nội: văn hóa thông tin, 2004. - 180 trang. | vi |
dc.description.abstract | Quy trình làm các món bánh, nấu chè, làm mứt và pha chế nước uống | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.title | Sổ tay nội trợ. Khéo tay hay làm | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Nghệ thuật |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
00000014760.pdf | 7.71 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.