Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/15502
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Thị Mai Chi | vi |
dc.date.accessioned | 2014-06-04T11:21:12Z | - |
dc.date.available | 2014-06-04T11:21:12Z | - |
dc.date.issued | 2003 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/15502 | - |
dc.description | Hà Nội: giáo dục, 2003. - 83 trang. | vi |
dc.description.abstract | Hướng dẫn tổ chức bếp ăn. Hướng dẫn vệ sinh an toàn thực phẩm | vi |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.title | Hướng dẫn vệ sinh an toàn thực phẩm trong các cơ sở giáo dục mầm non | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Giáo dục |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
00000017757.pdf | 43.2 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.