Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/12087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Thị Trâm, Anhvi
dc.contributor.authorHuỳnh Phan Thúy, Vivi
dc.date.accessioned2014-01-22T08:12:02Z-
dc.date.available2014-01-22T08:12:02Z-
dc.date.issued2010vi
dc.identifier.citationTẠP CHÍ KHOA HỌC VÀ CÔNG NGHỆ, ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNG - SỐ5(40).2010vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/12087-
dc.language.isovivi
dc.subjectQuản trị kinh doanhvi
dc.titleTiếp cận chuỗi cung ứng nhằm nâng cao lợi thế cạnh tranh cho mặt hàng tôm thẻ chân trắng - Trường hợp Công ty Cổ phần Nha Trang SEAFOODS F17vi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Tạp chí Kinh tế

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33-n.pdf369.99 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.