Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/10454
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | PGS.TS. Đỗ Ngọc, Mỹ | vi |
dc.contributor.author | Lê Tử, Bình | vi |
dc.date.accessioned | 2014-01-22T08:01:29Z | - |
dc.date.available | 2014-01-22T08:01:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/10454 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Đại học Đà Nẵng | vi |
dc.subject | Quản trị kinh doanh | vi |
dc.subject | Quản trị nhân sự | vi |
dc.title | Hoàn thiện chính sản phẩm suất ăn công nghiệp suất ăn công nghiệp cho Công ty CP Dịch vụ các Khu Công nghiệp | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Luận văn Thạc sĩ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tomtat(101).pdf | 364.04 kB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.