Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/10262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgôm, Thị Bíchvi
dc.date.accessioned2014-01-22T08:00:10Z-
dc.date.available2014-01-22T08:00:10Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.issn0868-2739vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/123456789/1136vi
dc.identifier.urihttp://thuvien.due.udn.vn:8080/dspace/handle/TVDHKT/10262-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Đông Nam á, số 7; tr. 58-63vi
dc.subjectNghiên cứu Đông Nam ávi
dc.titleCác loại bánh làm từ lúa gạo - Một cách nhìn văn hoá và quan niệm văn hoá của người Tàyvi
Appears in Collections:Tạp chí Nghiên cứu Đông Nam Á

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv140S72009058.pdf321.04 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.